Skip to main content

Ξένες Γλώσσες “Τσικαλάκη” - Έλλη Ανδρικοπούλου

Τμήματα: Παιδικά, Eφηβικά, Ενηλίκων (pre-JUNIOR - C2 PROFICIENCY)

Διακοσμητική Εικόνα

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί μέσα από την πολυετή τριβή μας στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης  με σκοπό την ομαλή, σταδιακή και σφαιρική εμπέδωση της ξένης γλώσσας.

Σε κάθε εκπαιδευτικό στάδιο, καλλιεργούνται  όλες οι δεξιότητες (skills) : παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου, λεξιλόγιο, γραμματική, κατανόηση γραπτών και ακουστικών κειμένων.

Η επιλογή των βιβλίων μας είναι καταλυτική. Χρησιμοποιούμε ολοκαίνουριους τίτλους των γνωστότερων εκδοτικών οίκων και τους ανανεώνουμε τακτικά για να να συμβαδίζουμε με τις αλλαγές των πτυχίων.

Επίσης, η βιβλιογραφία μας συντελεί στην ευαισθητοποίηση των παιδιών αφού καλύπτει θέματα για το περιβάλλον, την κοινωνία, τις επιστήμες, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, άλλους πολιτισμούς .

Ο διαδραστικός πίνακας χρησιμοποιείται σε όλες τις τάξεις, ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες. Κινητοποιεί, δραστηριοποιεί και προκαλεί το ενδιαφέρον των μαθητών και των καθηγητών.

Συγκεκριμένα:

Children painting and learning english alphabet Children painting and learning english alphabet

Pre – Junior

Οι μαθητές της Α’ δημοτικού, μέσα από παιχνίδια δραστηριοτήτων, τραγούδια, role plays, flashcards, ιστορίες, έχουν μία πρώτη επαφή με την ξένη γλώσσα και αποκτούν προφορικές και γραπτές δεξιότητες, ανάλογες με την ηλικία τους.

Η κινητοποίηση των  μικρών μας μαθητών απογειώνεται με τη χρήση του διαδραστικού πίνακα!

Κύριος στόχος του προγράμματος είναι η πρώτη επαφή των παιδιών με τη γλώσσα να τους δώσει κίνητρο για τη συνέχεια.

Η φοίτηση είναι εντελώς δωρεάν. 

Teacher Junior A - Junior B Teacher Junior A - Junior B

Junior A – Junior B

Στις προκαταρκτικές τάξεις οι μαθητές μας θα σας εντυπωσιάσουν με την πρόοδο τους! Μέσα από τα κινούμενα σχέδια των βιβλίων τους, τον διαδραστικό πίνακα και την προσεκτικα σχεδιασμένη διδασκαλία θα αρχίσουν να κατανοούν και να χρησιμοποιούν την ξένη γλώσσα. Έτσι προετοιμάζονται άριστα για τις κανονικές τάξεις.

Teacher A1 - A2 (A - B - C Class) Teacher A1 - A2 (A - B - C Class)

Α1 – A2 (A-B-C Class)

Οι τάξεις αυτές έχουν ως στόχο την βαθύτερη κατανόηση της ξένης γλώσσας. Το επίπεδο στις λεξιλογικές και γραμματικές γνώσεις θα ανέβει και οι μαθητές αποκτούν πια αυτοπεποίθηση .

Το μάθημα της γραμματικής και της έκθεσης διδάσκεται σε ξεχωριστή διδακτική ώρα για να αφομοιώνεται η ύλη και καλύπτονται τα κενά.

Teacher B1 - B2 (D - E Class) Teacher B1 - B2 (D - E Class)

B1 – B1+ (D-E Class)

Στα επίπεδα αυτά οι μαθητές μας προετοιμάζονται πιο στοχευμένα για τα επικείμενα πτυχία. Η σύγχρονη βιβλιογραφία μας βοηθά να τους κεντρίσουμε το ενδιαφέρον μέσα από βιωματικά κείμενα που αφορούν του ίδιους και τον κόσμο τους.

Teacher B2 - C1 - C2 Teacher B2 - C1 - C2

B2-C1-C2

Οι κρίσιμες τάξεις των πτυχίων, που οι μαθητές θα χρησιμοποιήσουν ως εφόδια στην καριέρα τους, είναι για εμάς ένα προσωπικό στοίχημα. Οι μαθητές  μας βέβαια δεν προετοιμάζονται ξαφνικά τις τελευταίες χρονιές για τις εξετάσεις. Δουλεύοντας μαζί όλα τα προηγούμενα χρόνια, έχουν αποκτήσει πολλές γνώσεις τις οποίες επεξεργαζόμαστε και τελειοποιούμε για να πετύχουμε.

Προνόμια

Δωρεάν Προκαταρκτική Γαλλικών & Γερμανικών

Κάθε μαθητής που θα εγγραφεί στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Τσικαλάκη» – Έλλη Ανδρικοπούλου στην τάξη  A Senior Αγγλικών μπορεί να παρακολουθήσει δωρεάν προκαταρκτικό τμήμα Γερμανικών ή και Γαλλικών. Για τους μαθητές που δε φοιτούν στο Κέντρο μας στα Αγγλικά τα δίδακτρα είναι ιδιαίτερα χαμηλά.

Η φοίτηση διαρκεί 8 μήνες και τα μαθήματα είναι 1 ώρα ανά εβδομάδα. Οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν μία δεύτερη ξένη γλώσσα.

Δωρεάν Pre Junior

Ήρθε η ώρα οι μικροί μας φίλοι να ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τον θαυμαστό κόσμο της γνώσης!!!

Οι junior classes είναι  η πρώτη επαφή των μαθητών με την ξένη γλώσσα και κοντά μας θα τους μείνει αξέχαστη. Η φοίτηση στο επίπεδο pre junior προσφέρεται δωρεάν.

Ψηφιακή πλατφόρμα 4schools

Το ψηφιακό on-line σύστημα του Κέντρου μας επιτρέπει την εξ αποστάσεως ενημέρωση του γονέα ως προς την πρόοδο των μαθητών, τις εργασίες τους, τις απουσίες, αλλά και πληροφορίες σχετικές με την απαραίτητη ενημέρωση για το πρόγραμμα σπουδών.

Bring your friend!

Κάθε μαθητής που φοίτησε στο κέντρο μας την προηγούμενη σχολική χρονιά, μπορεί να επανεγγραφεί μαζί με κάποιο φίλο του. Στην περίπτωση αυτή δικαιούνται και οι δύο έκπτωση 10% επί των διδάκτρων τους

*Η προσφορά ισχύει σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί εγγραφή δεύτερου μαθητή ο οποίος δεν φοιτούσε στο κέντρο μας κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά. Η προσφορά ισχύει για το σχολικό έτος 2023-2024.

Summer Courses Καλοκαιρινά μαθήματα b junior και E class σε 4 εβδομάδες!

Στο κέντρο μας έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε την b junior και την E class σε 4 εβδομάδες το καλοκαίρι .

Έτσι, φτάνουμε στις τάξεις των πτυχίων πιο γρήγορα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την a junior και την D Class αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα είναι προαιρετικό.

decorative image